دبیرستان زنده‌یاد حاج سید حسین نوایی

دولت آباد برخوار خیابان طالقانی خیابان سجاد خیابان شهید محمدمهدی داوری تلفن 03145823540
دبیرستان حاج سید حسین نوایی


دبیرستان زنده‌یاد حاج سید حسین نوایی

دولت آباد برخوار خیابان طالقانی خیابان سجاد خیابان شهید محمدمهدی داوری تلفن 03145823540

توصیه‌های قبل از امتحان

پنجشنبه, ۵ دی ۱۳۹۸، ۰۵:۱۸ ب.ظ

۱- همواره سعی کنید امنیت و آرامش را در خانه فراهم کنید و برای مطالعه یک مکان آرام و بی‌سروصدا را مد نظر قرار دهید.

۲- در اتاقی که مطالعه می‌کنید عوامل مزاحم از جمله تلفن ثابت، تلفن همراه، تلویزیون و... را از خود دور نمایید.

۳- حتما وسایل و مکان مطالعه را قبل از مطالعه، مرتب و منظم نمایید. تنها وسایلی که واقعا مورد نیازتان می‌باشد را مقابلتان قرار دهید.

۴- هنگام مطالعه خود را به جای معلم قرار دهید و سوالات امتحانی را طرح نمایید.

۵- سوالاتی را که قبلا معلم از شما امتحان گرفته یا در اختیارتان قرار داده است را مجددا مرور کنید.

۶- تاکیدات معلم در زمان تدریس یا پرسش‌های او را مجددا یادآوری کنید.

۷- نمونه سئوالات امتحانی سال‌های قبل را تهیه کنید و به بررسی آنها بپردازید تا با نحوه و سبک طرح سئوالات آشنا شوید.

۸- اشکالات درسی خود را یادداشت کنید و در روزهای باقیمانده تا امتحانات و در فواصل امتحانات از دوستان و همکلاسی‌ها و اعضای خانواده و در صورت دسترسی از معلم بپرسید.

۹- خلاصه کردن و بازنویسی مطالب می‌تواند کمک بزرگی در هنگام مرور و یادآوری مطالب بنماید.

۱۰- حتی‌المقدور برنامه مطالعه در ایام امتحانات را به گونه‌ای تنظیم کنید که در شب امتحان به میزان لازم استراحت کنید.

۱۱- وقت خود را به گونه‌ای تنظیم کنید که به اندازه کافی فرصت مطالعه همه دروس را داشته باشید و تنها به یک یا چند درس نپردازید.

۱۲- وقت خود را با افرادی بگذرانید که از آرامش خوبی برخوردارند و به شما روحیه یا به قولی انرژی مثبت می‌دهند.

 ۱۳- اصولا هر وقت فکری منفی به سراغ شما آمد فورا همان فکر را به شکل مثبت تغییر دهید و با صدای بلند برای خود تکرار کنید. مثلا بگویید: «من قبلا هم چنین امتحان‌هایی داده‌ام و اکثر مواقع هم نمره خوبی گرفته‌ام.»

۱۴- در پایان جدول زمان‌بندی که برای خود تهیه کرده‌اید زمانی را برای قدم زدن در هوای آزاد در نظر بگیرید. این کار باعث می‌شود قبل از امتحان بعدی احساس آرامش عمیقی به شما دست دهد.

۱۵- برنامه امتحانات را در محل مناسب به نحوی که در معرض دید باشد نصب نمایید.

۱۶- بهتر است شب قبل از امتحان دوش بگیرید.

۱۷- مطابق معمول هر شب استراحت کنید تا روز بعد با شادابی و نشاط بیشتری در جلسه امتحان حضور یابید سعی کنید شام را مختصر و سبک میل کنید.

۱۸- قبل از رفتن به بستر وسایل لازم و ضروری برای امتحان فردا را آماده سازید.

۱۹- از مشاجرات خانوادگی و رفت و آمد‌های فراوان و حضور در مکان‌های شلوغ و پر‌سر‌و‌صدا و دیدن یا شنیدن بیش از حد برنامه‌های تلویزیونی و سایر عواملی که موجب اتلاف وقت، تشویش خاطر و حواس‌پرتی می‌گردند، پرهیز کنید.

۲۰- حتما صبحانه مناسب و یا ناهار مختصر صرف کنید. بدون تغذیه مناسب مغز شما برای انجام فعالیت‌های لازم دچار مشکل خواهد شد.

۲۱- سعی کنید زودتر از معمول، از خانه خارج شوید تا مسائلی مانند ترافیک باعث ایجاد نگرانی و تشویش از دیر رسیدن به جلسه امتحان نگردد.

۲۲- با آمادگی کامل و به موقع در سر جلسه‌ی امتحان حاضر شوید. و مطمئن شوید وسایل مورد نیاز مثل مداد، خودکار و ... را به همراه دارید . با این کار همه چیز در دسترس شما خواهد بود و ضمن آرامش نیازی به قرض گرفتن وسایل دیگران پیدا نخواهید کرد.

۲۳- با اطمینان خاطر و آرامش کامل در امتحان شرکت کنید. مثبت‌اندیشی کنید. همواره این جملات را در ذهن خود تکرار کنید: «من برای امتحان کاملا آماده‌ام و به‌خوبی از عهده آن برمی‌آیم.»  نگرانی را از خود دور کنید. هر گاه احساس نگرانی کردید، چند نفس عمیق بکشید تا آرام شوید.

۲۴- قبل از امتحان با دوستانتان راجع به اضطراب و دل‌شوره و امتحان صحبت نکنید. بهتر است بدانید که نگرانی هم‌چون یک بیماری مسری قابل سرایت به دیگران است.

۲۵- آرامش داشتن در روز امتحان فوق‌العاده اهمیت دارد. افرادی که کارهای خود را منظم‌تر برنامه‌ریزی می‌کنند و به انجام می‌رسانند کمتر در شرایط تنش امتحان قرار می‌گیرند.

۲۶- از مرور مطالب درسی در ساعات قبل از امتحان با دوستان و همکلاسی‌هایتان جدا خودداری کنید زیرا می‌تواند زمینه‌ساز اضطراب در شما باشد. اطلاع از میزان یادگیری و تلاش دیگران کمکی به یادگیری بهتر شما نخواهد داشت و تنها باعث اضطراب شما خواهد شد. بنابراین طوری برنامه‌ریزی کنید که فعالیت‌های درسی را که قرار بوده با همراهی دوستان خود انجام دهید در روزهای قبل انجام داده باشید.

۹۸/۱۰/۰۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">

دبیرستان حاج سید حسین نوایی دولت آباد